Co je materiál BioThane®?

 

Určitě jste už slyšeli o tom úžasném materiálu jménem BioThane, který se stává stále populárnější volbou pro výrobu psích vodítek a obojků. Ale co to vlastně BioThane je a jak se o něj pečuje?

BioThane je syntetický materiál vyráběný z polymeru, který kombinuje sílu a odolnost pravé kůže s vlastnostmi plastu. Výsledkem je voděodolný, odolný proti oděru a snadno udržovatelný materiál, který je perfektní pro aktivní psi i jejich majitele. To znamená, že se nemusíte obávat, že by se vaše vodítko nebo obojek po vydatném průzkumu lesa nebo brodění v potoku roztřepily nebo znehodnotily.

Jednou z nejlepších vlastností BioThane materiálu je jeho snadná údržba. Stačí ho jednoduše otřít vlhkým hadříkem a všechny skvrny a špína se jednoduše setřou! To je obrovská výhoda pro majitele aktivních psů, kteří milují dobrodružství na čerstvém vzduchu.

Další skvělou vlastností BioThane je jeho odolnost vůči povětrnostním podmínkám. Bez ohledu na to, jestli prší nebo svítí slunce, vaše vodítko a obojek zůstanou pevné a odolné. Takže i když váš pes miluje horká letní dobrodružství na pláži nebo chladné zimní túry v horách, nemusíte se obávat, že by se vaše vybavení poškodilo.

 

Takže co říkáte? Jste připraveni vyzkoušet úžasnou sílu a odolnost BioThane vodítek a obojků pro svého chlupatého parťáka? Navštivte náš e-shop na www.voho4dogs.cz a vyberte si ten nejlepší kousek pro vašeho psího dobrodruha!

Pokud máte nějaké dotazy ohledně BioThane materiálu nebo potřebujete poradit s výběrem, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás a vaše psy!

Vaše VoHo4Dogs parta

Zpět do obchodu